25 jan.

Job Day Technici - Melle (volzet)

Melle

Werken in de polyvalente werkplaats van Melle is werken aan de mobiliteit van morgen en dit in de nieuwste werkplaats van Vlaanderen!

De polyvalente werkplaats van Melle is de meest recente werkplaats van NMBS. Ze werd in oktober 2018 in gebruik genomen. Dagelijks werken er 400 mensen om dieseltractie - en elektrisch materieel te onderhouden, schouwen, herstellen en reinigen.

 

De werkplaats is uitgerust voor het onderhoud van het moderne materieel. Zo heeft de werkplaats een onderhoudshal van 200 m lang en speciale platformen om aan het dak van het materieel te kunnen werken, maar ook een ondervloerdraaibank om wielstellen te herprofileren.

De werkplaats van Melle, die dicht bij een goederencorridor ligt, kan ook interventies uitvoeren op locomotieven van externe ondernemingen.

De onderhoudsposten van Aalst en Gent-Sint-Pieters, waar het courante onderhoud en de schoonmaak van het rollend materieel dat in de buurt uitwijkt wordt uitgevoerd en de technische onderhoudspost Kortrijk, waar ook rijtuigen en tweeledige motorrijtuigen worden onderhouden, worden vanuit de werkplaats van Melle beheerd.

De inschrijvingen zijn afgesloten. 

Het is wel nog steeds mogelijk om te solliciteren voor onze technische vacatures in de regio Melle / Kortrijk / Aalst.